Бэлэн хоол огт амсаж үзээгүй хүн гэж энэ дэлхий дээр байдаггүй болов уу. Мэдээж, энэхүү түргэн хоол нь эерэг болон сөрөг тал ихтэй ч заримдаа идэх хүсэл маш ихээр төрдөг. Заримдаа их ажилтай яарсан үед ажлыг хөнгөлж чаддаг уг хоолыг японы иргэн Момофуку Андо анх 1958 онд санаачилсан бөгөөд түүнийгээ “Chikin Ramen” хэмээн нэрлэсэн байна. Уг бүтээгдэхүүнийг 2020 онд Япончууд 20-р зууны үеийн хамгийн шилдэг бүтээл хэмээн нэрлэжээ. Ингээд Япончуудын бэлэн гоймон үйлдвэрлэх үйл явцтай дэлгэрэнгүй танилцацгаая.
This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!