Би өөрөө хоолонд сүмс нэмэх тун их дуртай, сүмсгүйгээр хоолны бүхий л амт чанарыг мэдрэх боломжгүй гэж боддог. Өнөөдрийн хувьд хамгийн өргөн дэлгэрсэн сүмс бол майонез ба кетчуп юм. Гэвч эдгээрээс залхсан тохиолдолд юу хийх вэ? Түүнээс гадна кетчуп хортой бүтээгдэхүүнд тооцогдох болсон өнөө үед зуны халуунд хоолны хордлого тусах магадлалтай майонез идэх тийм ч таатай бус. Сүмс бэлтгэх жор Энэ нөхцлөөс гарах хамгийн шалгарсан арга бол өөрийн гараар гэртээ хийсэн амтат сүмс юм.
GIPHY App Key not set. Please check settings